Profiel

Achtergrond

Wij weten uit ervaring hoe belangrijk goed informatiemanagement is. Professioneel ingericht is het een strategisch wapen in de strijd om de klant en tegen de concurrentie. Informatie kan fundamenteel vernieuwend worden benut. Maar ook de traditionele informatievoorziening moet op orde zijn en vooral: informatie moet betrouwbaar zijn. Informatie is een strategisch bedrijfsmiddel. En kan het beste ook als zodanig ingericht worden. Met de juiste balans tussen mens, organisatie en technologie. Dan krijgt informatie businesswaarde.

Dit alles is geen boekenwijsheid. Het professionaliseren en vernieuwen van informatievoorzieningen zit in ons DNA. De kennis en kunde is opgedaan gedurende ruim 15 jaar in de praktijk met de meest uiteenlopende informatie- en business intelligence projecten. Bij overheid, non-profit, multinationals en andere commerciële organisaties.

Gedrevenheid is onze bindende factor. Binnen Deltiq werken we intensief samen aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied. Daarbij kunnen we rekenen op de ondersteuning van een uitgebreid netwerk van specialisten die we persoonlijk kennen. We zijn onafhankelijk en laten ons leiden door onze passie: het optimaliseren van de informatievoorziening bij organisaties.

Oprichters

Egbert Dijkstra  logo_linkedin_deltiq_style

Egbert DijkstraDenkt graag verder dan de kennis van vandaag. Zoekt altijd naar vernieuwende oplossingen – zo lang ze maar realiseerbaar en solide zijn. Hij kreeg landelijke bekendheid met zijn werk voor Albert Heijn waar hij medeverantwoordelijk was voor de realisatie van de Bonuskaart. En jarenlang voor de toonaangevende business intelligence ontwikkeling binnen het Ahold-concern. Na zijn vertrek uit Zaandam heeft hij onder andere ervaring opgedaan bij een van de grotere on-line Nederlandse retailers en bij een van de marktleiders in de groothandel. Recentelijk was hij verantwoordelijk voor een ingrijpend landelijk business intelligence verandertraject binnen de Nationale Politie.

Egbert is sterk analytisch, ondernemend en resultaatgericht. Hij spreekt de taal van de werkvloer én van de board en heeft gevoel voor de verhoudingen binnen organisaties. Om in balans te blijven rijdt hij daarnaast graag in de mooiste klassiekers. Want hij heeft respect voor de innovatieve vindingrijkheid van anderen.

Wouter van Aerle  logo_linkedin_deltiq_style

Wouter van AerleIs een zeer gedreven informatiearchitect die sinds 1999 werkzaam is in het vakgebied van datamanagement en business intelligence. Hij heeft in informatieprojecten ervaring met vrijwel elke rol. Graag deelt hij zijn kennis en ervaring graag met anderen. Zo doceerde hij drie jaar informatiemanagement aan de VU voor de parttime masteropleiding en recentelijk voor de postdoctorale opleiding Business Analytics & Data Science. Hij geeft regelmatig presentaties en trainingen en publiceert in vakbladen en op social media. Naast het uitvoeren van opdrachten voor klanten, richt hij zich op het verkennen van nieuwe concepten en het verdiepen van vakkennis.

Hij is een conceptueel denker, nauwgezet en analytisch scherp. Doelgericht en gedreven. Die eigenschappen komen hem als fanatiek wielrenner goed van pas.

 Deel deze pagina