Onderscheid

Senioriteit & bewezen track record

Onze consultants hebben gemiddeld 15+ jaar ervaring met succesvolle informatiemanagement-trajecten in grote, complexe organisaties uit uiteenlopende branches. Vanuit deze ervaring zijn we in staat concrete showcases te verzorgen, beheersen we best-practices en kennen we kritieke succesfactoren die bepalend zijn om informatie effectiever te exploiteren.

 

Thought leadership

We denken graag verder dan de kennis van vandaag. Vaak gedreven door praktische noodzaak, hebben we aan de wieg gestaan van nieuwe ideeën en innovaties. Die drive zit nog steeds in ons: niet alleen de wil om onze kennis steeds verder uit te breiden maar ook om nieuwe concepten uit te werken. Het toepassen van financiële business case-technieken in een Business Intelligence (BI)-context of het propageren van data-driven innovatie zijn hier voorbeelden van.

 

100% informatiemanagement

Wij richten ons voor 100% op de vraag hoe informatie zo optimaal mogelijk als productiefactor kan worden ingezet. Deze focus impliceert dat we ons niet alleen op informatietechnologie richten maar vooral ook op het data- & informatie-aspect. Onze know-how strekt zich daarmee uit over het hele spectrum van informationele oplossingen: van managementrapportages tot en met advanced analytics en automated decision-making. Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn noodzakelijke randvoorwaarden als een strategische visie op het gebruik van informatie, projectmatige aanpak, justificatie van verwachte opbrengsten en verandering van gedrag en cultuur. Die integrale benadering van het gebruik van informatie is onderscheidend voor onze benadering. 

 

Onafhankelijk en onbevooroordeeld

In tegenstelling tot andere dienstverleners zijn we geen leverancier van specifieke technologieën of oplossingen. Dit stelt ons in staat onbevooroordeeld en onafhankelijk te werk te gaan. Dat neemt niet weg dat we wel onze voorkeuren hebben maar voor de invulling van onze dienstverlening zijn we daarvan niet afhankelijk. Deze positie stelt ons in staat maximaal aan te sluiten op de situatie binnen uw organisatie.

 

Unieke skill-set

Deltiq consultants zijn als geen ander in staat de brug te slaan tussen business en IT, tussen strategie en operatie, tussen boardroom en werkvloer. Deze vaardigheden stellen ons in staat strategisch te denken en tegelijkertijd de praktische invoering vorm te geven; om senior management te overtuigen en tegelijkertijd met medewerkers aan concrete oplossingen te werken; om in uw bedrijfsprocessen concrete kansen te spotten en te matchen met de juiste technologie.

 

We don’t get it out of the books, we are in the books