Werken bij Deltiq

Vind je ook dat data de grootste asset is van een organisatie? Dat het hoog tijd wordt om die data eindelijk eens goed te gaan beheren? Heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in een van de meest relevante vakgebieden van deze tijd: Data Management? Leren van misschien wel de meest ervaren professionals op dit gebied? Meedraaien in uitdagende data-projecten bij aansprekende opdrachtgevers? Dan is het tijd dat wij met elkaar in gesprek komen! Deltiq heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de toongevende adviseurs op het gebied van Data Management. Het verder ontwikkelen van dit vakgebied en het realiseren van concrete oplossingen binnen vaak complexe omgevingen is onze passie. Het is niet iets wat we erbij doen, integendeel. Onze focus ligt voor 100% op het vakgebied van Data Management!
Als jij je verder wilt ontwikkelen op dit gebied helpen we je daar graag bij. We geven je alle ruimte om te leren, te innoveren en te initiëren. Op deze manier bieden we je tal van doorgroeimogelijkheden en helpen we je verwachtingen te overtreffen.

Herken je je in dit profiel?

  • 4 tot 6 jaar werkervaring.
  • Een masterdiploma Informatiemanagement, Business Analytics, Digital Business & Innovation, Bedrijfskunde, Economie of vergelijkbare studie.
  • Kennis van en ervaring met minimaal twee specifieke data-disciplines, zoals datamodellering, data-privacy, informatieanalyse, metadata management, datakwaliteit of data-architectuur.
  • Stevige adviesvaardigheden, zowel op managementniveau als richting de operationele uitvoering.
  • Sterk analytisch vermogen en in staat conceptueel en in structuren te denken.
  • Enthousiasme voor het vakgebied, de ambitie om permanent nieuwe kennis op te doen.

Dit kan je van ons verwachten

Natuurlijk zijn primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed in orde, ze behoren tot het hoogste niveau in de markt. Naast een uitstekend salaris vinden we 30 vakantiedagen normaal, net zo goed als een bonusregeling, (toekomstige) winstuitkering en een bijdrage in je pensioenvoorziening (7,5% van je salaris). Een flexibel mobiliteitsbudget wordt afgestemd op jouw voorkeuren – zo lang het maar elektrisch is!

We bieden een bij jouw ambitie passende combinatie van begeleiding en opleiding zodat je je kan blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld als Data Architect, Specialist Data Administratie, Data Manager, Programmamanager, Business Consultant of CDO. Het ruime opleidingsbudget helpt je bij het opdoen van de essentiële skills en tools op datamanagement-vlak (CDMP is bij ons standaard) en vaardigheden als consultant.

Geïnteresseerd?

Bel of mail ons via onderstaand formulier of naar egbert.dijkstra@deltiq.com.