Data drives your business

U wilt slimmer gebruik maken van data. ‘Fact-based’ besluitvorming ondersteunen. Data écht als asset gebruiken om toegevoegde waarde te creëren. Of het nu gaat om rendementsverbetering, risicomanagement, compliance of innovatie. U wilt uw informatievoorziening naar een hoger plan brengen. Maar u staat voor grote uitdagingen: data analytics, datakwaliteit, gegevensintegratie, masterdata management, data privacy, business intelligence, data visualisatie, data governance, big data… Er komt veel op u af. Waar te beginnen? Hoe krijgt u uw data management op het juiste niveau?

Deltiq helpt daarbij. Op die manier kunt u de permanente beschikbaarheid van de juiste data tot een geoliede machine maken. Met een heldere strategie, een praktische structuur, de juiste architectuur & technologie en stevige governance. Dan kan uw organisatie pas echt waarde halen uit data. Dan legt u de basis om structureel data-gedreven te kunnen werken.

Onze aanpak

Deltiq hanteert een integraal model van strategie, structuur en implementatie. Hierin helpen we met het formuleren van uw data management strategie en het vertalen van uw visie naar praktische, concrete oplossingen. Afhankelijk van uw startsituatie nemen we een of meerdere aspecten voor onze rekening. In alle gevallen bewaken we de samenhang en zorgen we ervoor dat er een integrale aanpak wordt gevolgd. Desgewenst voeren we de regie over het hele verandertraject. Tijdens de rit zorgen wij ervoor dat uw organisatie uiteindelijk op eigen benen komt te staan. Kortom, een pragmatische aanpak vanuit een heldere visie.

Processen, organisatie en technologie

Data management is veel meer dan technologie. Het zorgt ervoor dat de kwalitatief juiste data in de juiste vorm op het juiste moment voor de juiste persoon beschikbaar is. In de context van zijn of haar werk. De juiste technologie is daarbij belangrijk maar daarmee bent u er nog niet. Wij hanteren een integrale focus: technologie, processen en organisatie. Goed om te weten: we opereren onafhankelijk van technologische keuzes. Dat is Deltiq.

De hype voorbij

Deltiq denkt graag verder dan de kennis van nu. We hebben aan de wieg gestaan van een aantal vernieuwende en baanbrekende oplossingen. We hebben een open mind, volgen de innovaties in ons vakgebied en bouwen daarop voort. We denken graag dieper door, out-of-the-box en zijn altijd op zoek naar realiseerbare en solide oplossingen. En naar fundamentele vernieuwing. Ook dat is Deltiq.

Hoe wij werken

Wij richten ons helemaal op het professionaliseren van uw data management. Met deskundige adviezen en de praktische uitvoering daarvan. In dit model is geen plaats voor het schrijven van lijvige rapporten, het detacheren van zo veel mogelijk mensen, of het naar binnen schuiven van een bepaalde technologie. Het is gebruikelijk dat systemintegrators verdienen aan de producten die u via hen koopt. Wij doen bewust niet aan deze “partnerships” – hoe zouden wij u anders nog objectief kunnen adviseren ? Zo werkt Deltiq.

Gids naar het doel

Het succesvol verbeteren van data management vereist een pragmatische aanpak, gebaseerd op kennis, kunde en diepgaande praktijkervaring. Aangevuld met specifieke competenties en sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden vanuit senioriteit. Dat is Deltiq.

Ecosysteem

Naast inzet van onze eigen consultants werken we met een netwerk van zelfstandige specialisten. Mensen die we persoonlijk kennen en waar we goede ervaring mee hebben.

Op die manier is voor elk aspect een specifieke deskundige te vinden. Dat maakt onze aanpak alleen maar sterker.